طرز تهیه آش بادمجان

حتما نظرات خوتان را اعلام بفرمائید

طرز تهیه آش بادمجان

مواد لازم برای چهار نفر

آب : ۲ لیترروغن : ۱۰۰ گرم -  گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم - کشک : ۱ لیوان  -  بادمجان : ۱ کیلو گرم -  لوبیا‏ سفید: ۱۰۰ گرم  - لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم - نخود: ۸۰ گرم  -  بلغور گندم : ۲۵۰ گرم - نمک، فلفل ‏سیاه و ‏زرد چوبه : به میزان لازمنعنا داغ : ۱ قاشق سوپ‏خوریسیر داغ : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ : ۳عدد ( چهار قاشق غذاخوری )

طرز تهیه آش بادمجان

برای درست کردن آش بادمجان بهتر است که از شب قبل حبوبات را بخیسانید. گوشت را با پیاز و یک لیتر و کمی فلفل سیاه در داخل قابلمه مورد نظر بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گوشت شروع به پختن نماید.

پس از اینکه گوشت کاملا پخته و نرم شد آن را از قابلمه خارج کرده و به قسمت های خیلی کوچک تقسیم می کنیم یا می توان آن را ریش ریش نیز کرد.

در مرحله بعدی طرز تهیه آش بادمجان, حبوبات را در درون آب جوشیده گوشت با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شوند. پس از آن گندم بلغور را به آن اضافه کنید تا خوب لعاب بدهد. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید سپس آن ها را با کمی زردچوبه در داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخ نمایید.

پس از سرخ شدن آن ها را به مواد دیگر آش اضافه کرده تا کمی جوش بخورند. گوشت را به همراه نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ داخل آش بریزید تا بجوشد و کمی جا بیفتد. هنگامی که آش لعاب داد کشک را نیز به آن اضافه کرده تا خوب حل شود. پس از آن که آش آماده شد آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید و با سیر داغ و پیاز داغ و کشک باقیمانده آن را تزئین کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



:: موضوعات مرتبط: طرز تهیه انواع آشپزی ، ،
نويسنده : دوستی